Untuk tawarannya setakat ini, Myvo 2018 Perodua terbaru tidak lagi ditawarkan dalam spesifikasi sederhana kerana ia berada di versi sebelumnya Myvi SE. Atau apa nasib versi SE, tetapi tentunya ada yang membayangkan bahawa ia akan ditawarkan kemudian, sebagai tambahan.

Bagaimana ia akan menjadi model hatchback prestasi yang lebih baik? Berapa banyak imej yang sesuai untuk membawa watak itu? Theophilus Chin sekali lagi menggunakan pengalaman digitalnya untuk melihat versi Myvi "Edisi Khas" untuk tontonan awam.

Keputusan akhir nampaknya agak menarik juga. Antara makanan tambahan adalah grid dengan corak sarang lebah bukaan yang lebih luas dan lampu LED DRL. Roda bi-tonal yang digunakan juga lebih besar, dengan perumahan cermin perak.

Punggungnya, lampunya lebih kurus dari yang sedia ada, serta mengubah penampilannya. Para spoiler juga lebih besar, serta lampu brek ketiga yang lebih luas yang memberikan sentuhan dalam model berbayang ini. Penampilannya dilengkapi dengan penempatan diffuser kecil di bawah ruang nombor plat.

Walaupun Myvi dengan enjin yang lebih kuat terdengar sangat menarik, tetapi sebenarnya Perodua mungkin tidak menjadikannya realiti – sehingga sekarang, belum diketahui bahawa syarikat itu mengembangkan enjin yang lebih besar daripada 1.5 liter.

Sementara itu, Myvi 2018 yang baru dilancarkan adalah hasil daripada pereka reka bentuk sepenuhnya tempatan. Ia menjadi model pertama Perodua untuk mempunyai ciri-ciri keselamatan Advanced Security Assistance (ASA). Enjin ini juga menggunakan unit 1.3L dan 1.5L dari keluarga Toyota NR; DOHC dan Dual VVT-i, dengan pilihan transmisi manual lima atau empat kelajuan.

Ramai orang sudah tahu banyak tentang hatchback myvi 2018 baru-baru ini dikeluarkan minggu lepas. Dan, sebelum ini kami menyampaikan reka bentuk digital yang melibatkan model dalam bentuk sedan.

Baru-baru ini, imej yang diberikan oleh Bear Design melibatkan Myvi dalam bentuk kenderaan crossover pula. Bagaimana perasaan anda atau sebaliknya? Peralihan adalah sama seperti yang kita lihat dengan model Active Proton Iriz dua tahun yang lalu, di mana beberapa tambahan diberikan untuk muncul dengan imej bersilang.

Untuk Myvi ia juga sama, bahagian sisi hitam tambahan, dengan perlawanan cincin yang lebih besar menjadikannya kelihatan berbeza. Bumbung hitam bertentangan dengan warna badan dan bumper depan baru membangkitkan Myvi sebagai "Myvi Active" dalam gayanya sendiri.

Apa yang anda fikir tentang imej silang ini Myvi? Adakah mungkin untuk memberi inspirasi kepada anda untuk mengubahsuai Myvi anda kemudian?Sumber: Paultan. Org

Source Let All Be News http://ift.tt/2zyLJoI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here